Zelf aan de slag?

Soms wil je het gewoon liever zelf doen. Om welke reden dan ook. Dat is zeker mogelijk. Ik kan workshops aanbieden aan jou en/of je personeel. Een inspirerende en creatieve wijze om kennis op te doen omtrent retailstyling.

 

Het aanbod

ETALEREN EN DECOREREN – Tijdens deze workshop komen de basisbeginselen van etaleren aan bod. Denk hierbij aan de compositie, het gebruik van kleur en POS materiaal, het gebruik van werkmateriaal, hoe stel je verlichting af op een presentatie en de zichtbaarheid vanaf de straat. Maar denk ook aan het bewaken van het winkelconcept. Wie is de doelgroep, met welke boodschap wordt de presentatie opgebouwd, welke producten plaats je in de etalage en hoe vaak vervang je deze?

De workshop duurt een volledige werkdag incl. pauzes. Het kan op de vraag en de huidige kennis worden afgestemd. In het eerste dagdeel duiken we in de theorie en vul je een werkboek in , dat je later nog eens rustig kunt nalezen. Het tweede dagdeel ga je zelf aan de slag met etaleren. Je brengt de theorie in praktijk.

Lijkt dit je iets of wil je meer informatie , klik dan op de onderstaande button om een bericht te sturen.

WINKELIDENTITEIT – Voor iedere retailer is het duidelijk wat voor een soort winkel hij of zij heeft en wat er verkocht wordt. Maar er zijn talloze winkels met hetzelfde product. Waarom moet deze klant dan per se bij jou zijn?

Woorden zijn hier vaak wel voor te vinden, maar hoe dit visueel geuit moet worden is soms lastig. Daar kan ik je met deze workshop bij helpen. Eerst stellen we je winkelidentiteit in “woord” vast. Daarna vertalen we dit naar een visuele vorm , o.a. een moodboard. 

Een sterke winkelidentiteit zorgt voor:

  • Het aantrekken van je doelgroep
  • Het biedt structuur en herkenbaarheid in je uitingen. Hierdoor voelen mensen zich met je verbonden. Wat loyaliteit als gevolg heeft.
  • Je klanten weten waar je voor staat en jij ook
  • Je valt op in de massa

Lijkt dit je iets? Nog even geduld. De workshop winkelidentiteit komt er aan. Zodra er een datum bekend is, zal ik die hier plaatsen. Of volg mij op één van de social media kanalen die je bovenaan de site kunt vinden.